RIŽOTO – na drugačiji način 10.3.2022.

46,45 66,36 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 21 sat

Cijena: 350,00 kn za jednu osobu

500 kn za dvije osobe (kuhanje u paru)

Naučite kuhati rižoto na drugačiji način. Radionica je namijenjena svima koji uživaju u kuhanju, žele naučiti nove tehnike i recepte, a pri tome se dobro zabaviti. Detaljan opis radionice slijedi u nastavku.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

Na radionicu se možete prijaviti do 9.3.2022.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Rižoto je tako jednostavno, a tako ukusno jelo. Dok smo svi navikli na verziju s gljivama, naša radionica bit će prilika za učenje novih tehnika i recepata.

Na radionici ćemo posvetiti pažnju:

  • pravilnoj tehnici izrade rižota
  • Odabiru prave vrste riže
  • Miješanju
  • Samom završetku jela i uživanju u hrani

Pripremat ćemo:

  • Rižoto od butternut tikve, mladog špinata i glaziranih jabuka
  • Rižoto od tikvice s lososom i kremom od parmezana

Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.