Opis
Rižoto je tako jednostavno, a tako ukusno jelo. Dok smo svi navikli na verziju s gljivama, naša radionica bit će prilika za učenje novih tehnika i recepata.
Na radionici ćemo posvetiti pažnju:
- pravilnoj tehnici izrade rižota
- Odabiru prave vrste riže
- Miješanju
- Samom završetku jela i uživanju u hrani
Pripremat ćemo:
- Rižoto od butternut tikve, mladog špinata i glaziranih jabuka
- Rižoto od tikvice s lososom i kremom od parmezana
Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.
ULAZNICA
Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.
OTKAZIVANJE
Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.
Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.
NAPOMENA COVID 19
Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.