PUTEVI VINA vol. 3 radionica i kušaonica – 28.09.2022.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 21 sat

Iločka vina na glasu su kao najbolja u istočnoj Hrvatskoj. Zato su upravo Iločki podrumi partneri našoj seriji radionica Putevi vina.

Cijena: 350 kn za jednu osobu

550 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 27.09.2022.

Kategorija:

Opis

Treći i finalni modul u ovoj seriji radionica obuhvaća pripremu zadanih jela, njihovo uparivanje s odabranim vinima te dodatne zanimljivosti o svakoj sorti, posebice sortama koje su predviđene za ovu radionicu.

Na finalnom modulu ove serije radionica, polaznici će naučiti:

  • pripremati gurmanska jela poput purećih rolica sa špinatom ili kaduljom, degustirati zrele sireve sa orašastim voćem i suhim voćem te voćni desert
  • pravilno istakati vino i koristiti pomagala za kvalitetnije uživanje u vinima
  • degustirati vina Iločkih podruma poput: Chardonay Principovac, Pinot bijeli i predikatni Traminac

 

Za sve polaznike osiguran je poklon paket s bonom za popust u vinoteci Iločkih podruma, uzorak kvalitetnog vina Iločkih podruma te bon za popust na kupovinu ulaznica za 3. modul radionice Putevi vina.

Uz to, svi polaznici ulaze u izvlačenje za jednu od 3 glavne:

  • 1x noćenje s doručkom u Starom podrumu u Iloku
  • 2x poklon paket mladih vina Iločkih podruma

 

Pridružite nam se i uživajte na Putevima vina.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.