KUHANJE U PARU – Japanska večer 28.01.2022.

53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 28.01.2022., petak

Vrijeme: od 18 do 21h

Cijena: 400 kuna (za jedan par)

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 27.01.2022. do 10:00h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Konnichiwa こんにちは。

Japan se ističe među mnogima i kao zemlja vrlo je osebujna i drugačija, a taj niz nastavlja i u svojoj gastronomiji. Japanci jako štuju hranu, prirodne okuse namirnica, imaju specifične tehnike pripreme jela i samim time izazivaju veliku znatiželju isprobavanja.

Ako vam se sviđa japanska kultura i kuhinja, odvažite se zajedno sa svojim kulinarskim partnerom na jednoj od najotkačenijih večeri. Možete kuhati s nama ili možete nekog drugog iznenaditi i pokloniti mu radionicu kao poklon. Izbor je na vama, a koji god put odabrali, nećete pogriješiti! 😊

Hrana je jedan od najboljih načina za učenje o kulturi i ujedno fantastičan način za doživjeti nešto novo. Pozivamo vam da steknite svoje prvo japansko iskustvo zajedno s nama i provedete jedan drugačiji petak u vrlo ugodnom okruženju.

Što sve ova ulaznica uključuje?

 

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo

 

 Tijek kulinarske radionice

Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica koja će vam iz prve ruke prenijeti umijeće japanskih tehnika i približiti vam domaću japansku tradiciju koju uglavnom čini riža, juha i tri kombinacije (meso ili riba, povrće i kisele izvedenice).

Pripremat ćete tradicionalan japanski meni od tri slijeda:

  1. Predjelo: Miso juha
  2. Glavno jelo: Sushi
  3. Desert: Japanska torta od sira tkz. “pamučni kolač”

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i japanskoj atmosferi koja će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve.

Obične večeri su dosadne, zato se počastite udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Sayonara  さよなら。

 

 Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

 

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.