KUHANJE U PARU – Japanska večer 28.01.2022.

53,09  (400,01 kn)

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 28.01.2022., petak

Vrijeme: od 18 do 21h

Cijena: 400 kuna (za jedan par)

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 27.01.2022. do 10:00h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Konnichiwa こんにちは。

Japan se ističe među mnogima i kao zemlja vrlo je osebujna i drugačija, a taj niz nastavlja i u svojoj gastronomiji. Japanci jako štuju hranu, prirodne okuse namirnica, imaju specifične tehnike pripreme jela i samim time izazivaju veliku znatiželju isprobavanja.

Ako vam se sviđa japanska kultura i kuhinja, odvažite se zajedno sa svojim kulinarskim partnerom na jednoj od najotkačenijih večeri. Možete kuhati s nama ili možete nekog drugog iznenaditi i pokloniti mu radionicu kao poklon. Izbor je na vama, a koji god put odabrali, nećete pogriješiti! 😊

Hrana je jedan od najboljih načina za učenje o kulturi i ujedno fantastičan način za doživjeti nešto novo. Pozivamo vam da steknite svoje prvo japansko iskustvo zajedno s nama i provedete jedan drugačiji petak u vrlo ugodnom okruženju.

Što sve ova ulaznica uključuje?

 

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo

 

 Tijek kulinarske radionice

Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica koja će vam iz prve ruke prenijeti umijeće japanskih tehnika i približiti vam domaću japansku tradiciju koju uglavnom čini riža, juha i tri kombinacije (meso ili riba, povrće i kisele izvedenice).

Pripremat ćete tradicionalan japanski meni od tri slijeda:

  1. Predjelo: Miso juha
  2. Glavno jelo: Sushi
  3. Desert: Japanska torta od sira tkz. “pamučni kolač”

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i japanskoj atmosferi koja će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve.

Obične večeri su dosadne, zato se počastite udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Sayonara  さよなら。

 

 Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

 

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KUHANJE U PARU – Japanska večer 28.01.2022.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)