Kulinarski Team Building izvrstan je način druženja, zabave i povezivanja tima. Druženje uz kuhanje i hranu nepogrešivo povezuje ljude i stvara uspomene, a zadovoljni i siti ljudi preduvjet su uspjeha.
Svako događanje zahtjeva timsko ulaganje truda u brojne detalje. Osmislit ćemo za vas jedinstveno kulinarsko druženje vrijedno pamćenja, posebno skrojeno za potrebe vašeg tima. Kreirat ćemo za vas posebno osmišljeno iskustvo po principu „ključ u ruke“.
Iznimno smo fleksibilni u dogovoru. Svaki tim ima svoju jedinstvenu osobnost pa se tako i naši predloženi programi prilagođavaju.

JEDINSTVENA LOKACIJA

Vaš kulinarski team building odvija se u prostranom Enzita Kitchen Studiju u paviljonu 14a na Zagrebačkom Velesajmu. Na raspolaganju vam je vrhunska oprema i pribor za pripremu hrane, serviranje i konzumaciju, a tu je i zgodno smješten vrt u sredini paviljona. Osim toga, prostrani parking uz paviljon omogućuje vam jednostavan pristup bez brige za traženje slobodnog mjesta.

Programi koje možete odabrati:

Opušteno kuhanje

Opušteno kuhanje zamišljeno je kao istinska stress free zona u kojoj radni kolege zajedno kuhaju, uz čašu vina.
Sudionici su podijeljeni u manje grupe, a svaka grupa priprema jedan dio zajedničkog obroka prema unaprijed utvrđenom meniju.
Uz zabavu i timski rad na pripremi zajedničkog obroka vaš tim se povezuje na dubljoj razini, a uz naše stručno vodstvo hrana uvijek bude savršena.
Ovako izveden team building, savršena je prilika za jačanje tima novim iskustvima i lijepim uspomenama.

Masterclass

Želite li kao tim zajedno steći konkretnu kulinarsku vještinu ili usavršiti tehniku koja je popularna među vama? Ovo je team building za vas!
Odaberite temu, a naš tim će osmisliti metode, osigurati namirnice i stručnu osobu s kojom ćete dobiti vrhunsko znanje iz prve ruke.
Macaronsi, pašticada, talijanska tjestenina ili fiš paprikaš? U Enzita Kitchen Studiju nema ograničenja!

Cjenik programa:

Svakoj grupi individualno pristupamo i cijena Kulinarskog Team Buildinga ovisi o zahtjevima grupe. Drugim riječima, ovisi o odabranom programu, jelovniku, vrsti i količini pića, uključivanju profesionalaca i drugim dodatnim opcijama.
Uobičajena cijena po osobi je od 60 do 72 eura po osobi.

Rezervirajte termin za Kulinarski Team Building: