Načini plaćanja

  • Kreditnim karticama: 2-24 rate putem VISA Visa Business i Visa debit individualnim karticama te plaćanje od 2-36 rate putem MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum od Zagrebačke banke.
  • Debitnim karticama: Mastercard, Maestro i VISA te VISA debit karticama.
  • Autorizacija se vrši online putem sigurnosne veze.
  • Internet bankarstvom
  • Pouzećem

Izjava o sigurnosti

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Enzita Kitchen Studio j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici Enzita Kitchen Studio j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.