Dječja božićna kuharska radionica sa Nastasjom Chiarom Petrić -23.12.2021.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 23.12.2021., četvrtak

Vrijeme: od 18:00 do 20:00h

Cijena:
1 opcija: roditelj s jednim djetetom – 400,00 kn
2 opcija: roditelj s dvoje djece – 450,00 kn

Ograničenja:  Broj polaznika: 10 roditelja po radionici

Dob djeteta:  4 – 10 godina

Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Prijaviti se možete do 14.12.2021. do 23:59h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Dragi roditelji,

bliži nam se Božić, najveselije doba godine i jako smo sretni što nakon kratke stanke ponovno nastavljamo božićnu tradiciju s našom dragom suradnicom Nastasjom, ali i s vama. 😊

Vraćamo se božićnoj radionici koju svi željno iščekuju, pa smo upravo za ove nadolazeće blagdane bili vrlo darežljivi prema vama i pripremili za vaše mališane čak tri kuharske radionice. ♥

Što ćete raditi na radionici?

Božićnu kuharsku radionicu će izvoditi Nastasja Chiara Petrić, autorica bloga Chiarin tanjurić i mama chef koja svakodnevno priprema zdrave obroke i slastice za svoju obitelj.

Zamišljeno je da roditelji sa svojom djecom izrađuju božićne slastice koje će djeca na prvu zavoljeti po raznim bojama, okusima i kreacijama. A vas roditelje vratiti u djetinjstvo koje će probuditi sva osjetila i emocije koje su dio ove cijele božićne priče.

Predstavljamo blagdanski slatki meni:

  1. Božićna jelka od palačinki
  2. Keksi od čokolade (chocolate chip cookies)
  3. Keksi od 3 sastojka s kikirikijem

A kakva bi to bila božićna radionica bez darivanja! 😊 Za svu djecu bit će spremni i POKLONI koje su vrijedno pripremili i osigurali vilenjaci iz Dormea i dm Hrvatska (dmBio), uz sve ostale namirnice za izradu božićnog jelovnika.

Pripremite se za pravu božićnu bajku! Božićna glazba, poznati blagdanski mirisi, božićni ugođaj i ambijent, božićni outfit … A najslađe i najveće čuvamo za kraj – jedno posebno i veliko IZNENAĐENJE sa božićnom kapicom i bradom.

Kod nas je sve u duhu Božića i od uzbuđenja jedva čekamo druženje s vama! Ako ste i vi božićni tip i želite nam se pridružiti, prijavite se i dođite nam puni božićnog duha, kako iznutra, tako i izvana. Neka nam je sve božićno, onako kako mu priliči, uz puno veselja, dobrog duha i raspoloženja!

HO-HO-HO!


Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.