Grčka kuhinja – Psari Plaki i dr. 25.3.2022.

53,09 73,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 20:30 sat

Cijena: 400,00 kn za jednu osobu

550 kn za dvije osobe (kuhanje u paru)

Opis radionice slijedi u nastavku.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr.

Na radionicu se možete prijaviti do 24.3.2022.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Da grčka kuhinja postaje sve popularnija, svjedoči sve veća zastupljenost grčkih proizvoda, ili proizvoda inspiriranih grčkom gastronomijom, na policama naših supermarketa.

Specijalitete grčke kuhinje odlikuju jednostavnost i bogatstvo okusa, a njihove mediteranske arome najviše obožavamo tijekom toplijih dana, jer su zaista osvježavajuće.

Ako želiš upoznati grčku kulturu i hranu, na vrijeme se pripremiti za ljetne dane kada grčki specijaliteti gode i tijelu i duši, onda je ovo radionica za tebe. Na radionici ćete naučiti spravljati najpoznatije grčke specijalitete i svojim novim kulinarskim umijećem oduševiti svoje bližnje.

Broj mjesta je ograničen pa je svoje mjesto rezervirajte na vrijeme kako bismo se ugodno družili, puno toga naučili i finom hranom se počastili.

NA RADIONICI ĆETE NAUČITI:

  • Izraditi nekoliko vrsta grčkih specijaliteta
  • Naučiti o specifičnostima grčke prehrane
  • Što je Psari Plaki, kako se pravi?
  • Kako postati maher u spravljanju drugih grčkih jela i gdje potražiti inspiraciju?

Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

 

NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.