Party snackovi – Finger Food Masterclass 23.3.2022.

46,45 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 20:30 sat

Cijena: 350,00 kn

Opis radionice slijedi u nastavku.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr.

Na radionicu se možete prijaviti do 22.3.2022.

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Voliš priređivati druženja i uživati u hrani sa svojim prijateljima? Ili možda želiš organizirati druženje, ali ne znaš što pripremiti za svoje uzvanike? Na pravom si mjestu jer ti nudimo tečaj na kojem ćeš savladati pripremu profinjenih zalogajčića, zvanih finger food, kojima nitko ne može odoljeti. Nemoj se iznenaditi ako te prijatelji ili rodbina pozovu na njihovu iduću ludu zabavnu noć, ali da im pripremiš svoje specijalne party snackove.

NA RADIONICI ĆETE NAUČITI:

  • Izraditi nekoliko vrsta finger fooda
  • Izraditi svoje umake
  • Kako pripremati hranu unaprijed i kako je čuvati
  • Kako poslužiti hranu pripremljenu unaprijed i zasluženo nositi titulu najboljeg party makera!

Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.


OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.


NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.