KUHANJE U PARU – Meksička večer 13.01.2022.

53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 13.01.2022., četvrtak

Vrijeme: od 18 do 21h

Cijena: 400 kuna (za jedan par)

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 12.01.2022. do 10:00h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Hola! 😊

Planirate li uskoro organizirati meksičku zabavu? Imate prijatelje koji su veliki obožavatelji meksičke kuhinje i smatrate da bi ovo bio idealan poklon? Ili biste pak htjeli kupiti ulaznicu za sebe jer oduvijek volite ljutu, začinjenu hranu i želite probati nešto novo i drugačije?

Kako god bilo, sve opcije su vam otvorene! A otvoreni smo i mi za sva nova kulinarska znanja, autentičan ugođaj koji ćemo vam pružiti i naravno dobru hranu. Idemo zajedno s vama do Meksika i tradicionalne meksičke kuhinje koja obuhvaća cijelo kulturno naslijeđe posvećeno očuvanju autohtonih običaja i kulturnih tradicija.

Očekujte pravu meksičku gozbu! A kraj radnog tjedna je idealan za opušteno kuhanje u dvoje, bilo da nekome poklonite ili jednostavno izvedete sebe i drugu osobu!


Što sve ova ulaznica uključuje?

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo


Tijek kulinarske radionice

Autentična meksička hrana je živahna, ukusna, svježa i zabavna. A to je lako izvedivo uz  našu svestranu Ivanu Perić Rabhi, gastro blogericu koja će vas voditi kroz ovu kulinarsku radionicu. Vaši tanjuri postat će umjetnička platna puna bogatih, intenzivnih začina i šarenih, jarkih boja, okusa koji će se protezati cijelom kuhinjom. Nema ljepše od domaćih, hrskavih i ukusnih tortilja koje ćete napraviti po svome guštu. Ili juhice koja će vas okrijepiti u ove hladne dane s jednom dozom arome koja baš nekako odgovara ovom razdoblju. A za kraj vam ostavljamo desert koji će vas naprosto oboriti s nogu!

Meksički jelovnik koji jedva čeka da mu se pridružite:

  1. Predjelo: Meksička juha
  2. Glavno jelo: Buritto s piletinom i umakom guacamole
  3. Desert: Flan, kremasti desert

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i šarolikoj meksičkoj atmosferi koja će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve. Obične večeri su dosadne, počastite se udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Viva la México! Hasta luego!


Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

 

Otkazivanje

 Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.