Talijanska večer kuhanja u paru 04.11.2021.

53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 04.11.2021., četvrtak

Vrijeme: od 18 do 21h

Cijena: 400 kuna (za jedan par)

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 03.11.2021. do 23:59h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Kraj radnog tjedna pun je pogodak  za opušteno kuhanje u dvoje, bilo da nekome poklonite ili jednostavno izvedete sebe i drugu osobu! Na redu je talijanska kuhinja koju obilježava uvijek pun stol, obitelj, tradicija i udobnost. Italija predstavlja sinonim za kuhanje. Tehnike s tijestom, jednostavni, ali aromatični okusi jela i zeleno začinsko bilje, poput bosiljka, majčine dušice i kadulje, čine hranu nevjerojatno živahnima i zanimljivima.

 

Što sve ova ulaznica uključuje?

 

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo

 

 Tijek kulinarske radionice 

Kada netko spomene Italiju, vjerujemo da je svima prva asocijacija pizza i tjestenina. 😊 Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica koja je već dobro upoznata s talijanskom kuhinjom i koja će vam lako prenijeti talijanski doživljaj uživanja u lagodnim tradicionalnim jelima, uz izvrsno miješanje okusa, mirisa, boja i tekstura.

Pripremate tradicionalan talijanski meni prema sljedećem redoslijedu:

  1. Predjelo: Focaccia i slasni brusketi u tri kombinacije (rajčica, bosiljak i češnjak/inćuni/avocado i rajčice)
  2. Glavno jelo: Domaća napuljska pizza
  3. Desert: Affogato

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i melodičnoj atmosferi talijanske večeri. Obične večeri su dosadne, počastite se udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Veselimo se vašem dolasku i novim kulinarskim druženjima ! Buon appetito!

 

Napomena – COVID 19

 

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

 

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.