Indijska večer kuhanja u paru 28.10.2021.

53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a
Datum: 28.10.2021., četvrtak
Vrijeme: od 18 do 21h
Cijena: 400 kuna (za jedan par)
Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Prijaviti se možete do 27.10.2021. do 23:59h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Kraj radnog tjedna pun je pogodak  za opušteno kuhanje u dvoje, bilo da nekome poklonite ili jednostavno izvedete sebe i dragu vam osobu! 🙂 Selimo se prema Indiji, nedovoljno istraženoj, netipičnoj kuhinji za naše krajeve. Jedna od najraznovrsnijih svjetskih kuhinja, s tradicionalnom hranom izgrađenoj na istim osnovama okusa.

Doživite s nama specifičnu kombinaciju začina, kojima indijska kuhinja može zahvaliti za čarobne okuse i arome… pridružite nam se u Enzita Kitchen Studio oazi mirsa, okusa i zabave. 🙂

Što sve ova ulaznica uključuje?

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo

Tijek kulinarske radionice 

Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica, koja će se pobrinuti da ostanete pri autentičnoj indijskoj kuhinji. Neka hrana je blaga, slatka, a neka začinjena i ljuta. Jela se kreću od vrlo jednostavnih vegetarijanskih jela do egzotičnih jela slojevite teksture i okusa. A velika pozornost se posvećuje planiranju i pripremi obroka, bez obzira koliko jednostavni ili složeni. Odvažite se zajedno s nama i otkrijte što se sve krije iza ove zanimljive kuhinje.

Pripremate indijski meni u tri slijeda:

  1. Predjelo: Samose, tijesto s nadjevom
  2. Glavno jelo: Dhal, varivo od leće
  3. Desert: Dosa, palačinke od rižinog brašna

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i indijskom ambijentu koji će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve. Obične večeri su dosadne, počastite se udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

Veselimo se vašem dolasku i novim kulinarskim druženjima! अच्छी भूख

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.