Opis
Dobrodošli na našu radionicu o tartovima.
Što učimo:
- osnove prhkog tijesta – uz osnovni recept učimo kako jednostavno zamijeniti sastojke i u kojem omjeru kako bi recept prilagodili novim okusima i kreirali sami svoje tartove
- frangipane krema – osnovni recept za pečenu kremu od badema i kako ju prilagoditi drugim orašastim plodovima
- slani karamel – kuhamo svileni slani karamel koji možete jesti na žlicu, koristiti kao punjenje za kekse ili jednu od komponenata za tart
- osnove slastičarske kreme – učimo kako skuhati osnovni recept za slastičarsku kremu i kako ju aromatizirati i prilagoditi drugim okusima
- osnovna dekoracija tarta
Što radimo:
- čokoladni tart s frangipaneom od lješnjaka, slani karamel s lješnjacima i čokoladnaslastičarska krema
- tart s jabukama i kremom od vanilije
Za dodatne upite, možete se javiti na info@kaleo.hr
ULAZNICA
Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu.
Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.
OTKAZIVANJE
Ukoliko prijavljeni polaznik ne dođe uplaćeni iznos je bespovratan. Prijavljenog polaznika može zamijeniti druga osoba.
Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni.