PAN ASIA – Azijska kuhinja, 11.3.2022.

53,09 73,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 21 h

CIJENA:
400,00 kn za 1 osobu

550 kn za kuhanje u paru

Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Prijaviti se možete do 10.3.2022. do 23:59 h

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Dobrodošli u svijet azijske kuhinje!

Posljednjih godina, azijska kuhinja je postala pravi hit osvojivši nas sve svojim bogatim i raznolikim okusima, te brzom pripremom. Ova radionica je prilika je za naučiti poznata azijska jela, koja savršeno prikazuju svu šarolikost i raskoš daleke Azije.

ŠTO ĆETE RADITI NA RADIONICI?

Kako bismo se uveli u atmosferu azijske kuhinje, dobrodošlicu ćemo vam zaželjeti uz

SAKE, tradicionalno japansko rižino vino, a dalje ćemo vještine spravljanja azijske kuhinje razvijati uz:

CURRY CHICKEN BOWL

SHRIMP & CHICKEN PAD TAI

Uvjereni smo da ćete na radionici uspješno usvojiti potrebna znanja za pripremu ovih slasnih jela te dodati još jednu vještinu svojim kulinarskim sposobnostima. Radionica je namijenja svima koji žele naučiti nešto više o azijskoj kuhinji, izbrusiti već stečeno znanje ili onima koji žele dodatnu inspiraciju za svakodnevnu pripremu slasnih obroka (ili za oduševiti goste).

Veselimo se vašem dolasku i… u slast!

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.