Sushi – radionica 30.3.2022.

53,09 73,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 20:30 sat

Cijena: 400,00 kn za jednu osobu

550 kn za dvije osobe (kuhanje u paru)

Opis radionice slijedi u nastavku.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr.

Na radionicu se možete prijaviti do 29.3.2022.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Obožavaš jesti sushi, no dosta ti je obilaženja restorana ili naručivanja dostave? Želiš se okušati u pripremanju sushija za sebe i svoju ekipu? Odlično! Ova radionica je baš za tebe!

Riža, riba, povrće, začini, plodovi mora… To sastojci potrebni za dobar sushi, ali osim njih potrebna je i vještina koju ćemo ti prenijeti mi.

Pripremanje ovog tradicionalnog japanskog jela od sirove ili dimljene ribe te kuhane riže začinjene octom može se činiti kompliciranim, ali naš tim će se potruditi

NA RADIONICI ĆETE NAUČITI:

  • Pravilno odabrati vrstu riže i pripremiti je za kuhanje
  • Pravilno skuhati rižu
  • Rezati ribu i povrće
  • Kako pravilno i uspješno složiti sastojke za savršen sushi
  • Kako postati pravi sushu majstor!

Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.


OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.


NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.