Radionica vučenog tijesta – Domaće savijače 19.01.2022.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 19.01.2022., srijeda

Vrijeme: 17:30h – 20:00h

Cijena:
Pojedinačna radionica – 300,00 kn

Kuhanje u paru – 500,00 kn

Broj polaznika: max 10 polaznika

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 18.01.2022. do 23:59h ili do popunjenosti (bit će naznačeno)

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Samo jedan griz“ food blogera Darka dijeli vas od najukusnijih i najboljih savijača u dvije verzije, prema svačijem guštu i nepcu. Odvažite se zajedno s nama i naučite se igrati sa tijestom!

“Lijep je osjećaj kad nekog motivirate u kulinarskim izazovima”, tvrdi Darko.

Na radionici ćete dobiti sve tehnike i savjete, smjernice koje će vam biti potrebne za izradu osnovnog vučenog tijesta i kora kakve si želite. Sada imate priliku prestati s kupovanjem kojekakvih kora i u svega par koraka naučiti zamijesiti svoje – jer nema veće motivacije i zadovoljstva od toga!

Ukratko o radionici

Radionicu će izvoditi Darko Debić, dugogodišnji gastro bloger (“Samo jedan griz“) na čijem blogu možete pronaći sve što vam srce zaželi. Od starinskih jela, preko kremastih kolača, pa sve do najpoznatijih zalogaja iz internacionalne kuhinje. Darko iza sebe ima ogromno kulinarsko iskustvo i rado ga želi podijeliti sa svim svojim pratiteljima i budućim polaznicima.

Vučeno tijesto imat će slano i slatko punjenje, a u sklopu radionice svaki od vas radit će za sebe i jedno i drugo;

  1. Savijaču s kiselim kupusom, kobasicama i krumpirom – slano
  2. Savijaču sa sirom – slatko

Na kraju radionice degustirate Darkove savijače, kako biste mogli usporediti samu teksturu tijesta i okuse. A svoje savijače spremno i ponosno nosite svojim kućama. Zato su posudice za hranu obvezna oprema koju nosite sa sobom. 😊

Miješajte, razvlačite i zabavljajte se sa tijestom! Vidimo se!

 

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Otkazivanje

 Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.

Dodatne informacije

cijena-radionice

Jedna osoba, Kuhanje u paru