BLAGDANSKE SIROVE SLASTICE – 07.12.2022.

37,83 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 17 do 20h

Cijena: 285,00 kn za jednu osobu

Na radionicu se možete prijaviti do 05.12.2022.

 

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 17 do 20h

 

Dolaskom hladnijeg vremena sve već miriše na Božić. Nikad nije rano početi se pripremati za najradosnije doba u godini. Stoga, došla je na red još jedna radionica sirovih slastica. Ovom prilikom, kraljica sirovih slastica Marina Brekalo, poznatija pod imenom Brekalicious, pokazat će vam izradu svojih izvrsnih sirovih slastica ovaj puta u blagdanskoj izvedbi.

Ovog Božića iznenadite svoje najdraže s zdravom verzijom svima poznatih i dragih nam božićnih kolačića. 

 

Cijena: 285,00 kn za jednu osobu

Na radionicu se možete prijaviti do 05.12.2022.

 

OPIS:

Na radionici ćemo pripremiti pet recepata ukusnih božićnih sirovih slastica. Slastice ćemo izraditi od orašastih plodova, suhog voća i slasnog sezonskog voća i povrća.

 

  •  Orah šape
  •  Fini keksići
  •  Sacher rolada
  •  Praline novogodišnji tart
  •  Božićni cheesecake

 

Na radionici ćete naučiti:

Pripremajući sirove slastice proći ćemo kroz sve faze pravilne izrade; od namakanja, ispiranja, cijeđenja, blendanja i usitnjavanja do hlađenja, rezanja i dekoriranja.

 

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

 

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.