Meksička večer kuhanja u paru 21.10.2021.

53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 21.10.2021., četvrtak

Vrijeme: od 18 do 21h

Cijena: 400 kuna (za jedan par)

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 20.10.2021. do 23:59h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Kraj radnog tjedna pun je pogodak  za opušteno kuhanje u dvoje, bilo da nekome poklonite ili jednostavno izvedete sebe i drugu osobu! Zajedno s vama idemo do Meksika i tradicionalne meksičke kuhinje koja obuhvaća cijelo kulturno naslijeđe posvećeno očuvanju autohtonih običaja i kulturnih tradicija. Autentična meksička hrana je živahna, ukusna, svježa i zabavna. Tako da sada znate što sve možete očekivati od ove radionice!

 

Što sve ova ulaznica uključuje?

 

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo

 

 Tijek kulinarske radionice 

Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica uz koju će vaš tanjuri postati umjetnička platna puna bogatih, intenzivnih začina i šarenih, jarkih boja, okusa koji se protežu kroz cijelu meksičku kuhinju. Kako bismo rekli, ukusno za nepce, a oku vrlo ugodno! 😊

Meksički meni pripremate prema sljedećem redoslijedu:

  1. Predjelo: Meksički sushi od zelene paprike
  2. Glavno jelo: Buritto s piletinom i umakom guacamole
  3. Desert: Flan, kremasti desert

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i šarolikoj meksičkoj atmosferi koja će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve. Obične večeri su dosadne, počastite se udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Veselimo se vašem dolasku i novim kulinarskim druženjima! Buen apetito!

 

Napomena – COVID 19

 

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

 

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.