VALENTINOVO – Francuska večer kuhanja u paru 15.02.2022.

53,09  (400,01 kn)

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 15.02.2022., utorak

Vrijeme: od 18 do 21h.

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 11.02.2022. do 23:59 ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

S obzirom na veliku zainteresiranost i popunjenost prvotne radionice povodom Valentinova, otvaramo samo za vas još jednu takvu radionicu. Kuhajte s nama, opušteno i s ljubavlju.  A ljubav ide kroz želudac, tako barem kažu.

Pa s tome mišlju, pozivamo sve zaljubljene i voljene parove da povedu svoju drage polovice i uživaju u kulinarskoj oazi francuskih okusa i romantike. Francuska je poznatija u gastronomiji prema određenoj finoći prirodnih, bogatih okusa, te kombinaciji jela koja zajedno stvaraju nezaboravna kulinarska iskustva. A često ju povezuju upravo s ljubavi i romantikom. Zato ne čudi da je Pariz dobio “drugi“ naziv – grad ljubavi.  A što je to tako romantično u Francuskoj osim francuskog poljupca i koja se tu ljubavna poveznica krije, možete saznati na samoj kulinarskoj radionici.😊

Što sve ova ulaznica uključuje?

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo


Tijek kulinarske radionice

Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica (“Francuski začin, hrvatski način“) koju je upravo ljubav spojila s Francuzom, današnjim mužem. Rado će podijeliti s vama svoju strast prema francuskoj kuhinji i dati vam razne savjete oko jela koja ćete kuhati, ali i šire. A čuti ćete i koje zanimljive priče iz prve ruke.

Francuski meni koji će vas sljubiti:

  1. Predjelo: Salade de cheuvre chaud
  2. Glavno jelo: Pačja prsa na kremi od mrkve uz kuhane mahune
  3. Desert: Gateaux de coeur

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i francuskoj atmosferi koja će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve.

Kraj radnog tjedna pun je pogodak  za opušteno kuhanje u dvoje. Zato izvedite sebe i drugoga te uz ugodno raspoloženje kuhajte u paru na francuski način s autentičnim ugođajem, atmosferom i jelima. Obične večeri su dosadne, počastite se udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Vive l’ amour!

 

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

 

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VALENTINOVO – Francuska večer kuhanja u paru 15.02.2022.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)