Radionica japanske tjestenine – GYOZA 21.02.2022.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 21.02.2022., ponedjeljak

Vrijeme: 18:00h – 20:00h

Cijena:
-pojedinačna radionica – 290,00 kn

-kuhanje u paru – 490,00 kn

Broj polaznika: max 10 polaznika

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 20.02.2022. do 23:59h ili do popunjenosti (bit će naznačeno)

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Samo jedan griz“ food blogera Darka opet nas vodi u svijet tijesta, ovoga puta japanskog iliti kineskog. Gyoza, svjetski poznata kao japanska tjestenina, a zapravo porijeklom iz Kine, znana kao jiaozi. Jedna je od najprepoznatljivijih punjenih tjestenina na svijetu koju često uspoređuju s raviolima.

Ako ste se ikada zapitali kako nastaje ovaj japanski specijalitet, sada imate priliku iz prve ruke vidjeti njezin način izrade i pripreme, čuti neke korisne savjete i sami isto primijeniti na svojoj gyoza tjestenini.

Ukratko o radionici

Radionicu će izvoditi Darko Debić, dugogodišnji gastro bloger (“Samo jedan griz“) na čijem blogu možete pronaći štogod vam srce zaželi. Od starinskih jela, preko kremastih kolača, pa sve do najpoznatijih zalogaja iz internacionalne kuhinje. Darko ima iza sebe ogromno kulinarsko iskustvo i drage volje ga želi podijeliti sa svim budućim polaznicima.

Izrađene gyoze polaznici pune s dva nadjeva, mesnim i veganskim:

  1. klasični nadjev sa svinjetinom i kupusom,
  2. nadjev od tofua, gljiva i povrća.

Na kraju radionice polaznici degustiraju svoje hrskavo parene gyoze uz mali dodatak – s tradicionalnim umakom od rižinog octa i soje. Sve što ne pojedete, nosite svojim kućama na degustaciju. Zato su posudice za hranu obvezna oprema koju nosite sa sobom. 😊

Miješajte, razvlačite i zabavljajte se sa svojim gyozama! Veselimo se vašem dolasku!

 

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.

Dodatne informacije

cijena-radionice

Jedna osoba, Kuhanje u paru