Okusi Italije -13.2.2024.

Okusi Italije – 13.2.2024.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 18:00 – 21:00

Marija Prša dvadesetjednogodišnjakinja je zaljubljena u slastičarstvo koja se već sada može pohvaliti zanimljivim slatkim stažom. Nakon završene srednje škole za slastičara i rada u Dubravkinom putu u Zagrebu, svoj talent je dalje usavršavala u Parizu u školi Ecole Ducasse, a nakon toga u restoranu Coda u Berlinu.

Cijena: 80 eura za jednu osobu, 110 eura za dvije osobe

 

Na radionicu se možete prijaviti do 12.2.2024.

Kategorija:

Opis

OPIS:

Oduvijek ste se željeli okusiti u izradi domaće tjestenine ali smatrali ste da je to komplicirano? Vjerujte, samo se tako čini. Ne samo da je veoma jednostavno nego je i zabavno. Dođite na radionicu i sami se uvjerite u to. Vjerujemo da svi volimo tjesteninu, a kada je jednom napravite sami, ljubav će biti još veća.

Da Vas netko pita koja je najpoznatija talijanska slastica, vjerujem da bi se svi složili da je to Tiramisu. Varijanti je zaista mnogo, proći ćemo kroz neke, a pripremat ćemo jednu od meni najdražih. Ukusna, kremasta i zaista vrlo brzo gotova slastica. Iznenadite s Tiramisuom nenajavljene goste koji stižu za pola sata na kavu, a pokažite im kakav ste umjetnik u kuhinji kada sami napravite biskvit za tiramisu.

 

Na radionici ćete raditi:

  • Domaću šalšu i raviole sa sirom
  • Taglialete sa sirom i pancetom
  • Tiramisu

 

Doma ponesite:

20 raviola koje doma možete odmah skuhati ili smrznuti za kasnije

Taliatele cca 600g i umak

 

 

Za dodatne upite, možete se javiti na kuhinjica@kaleo.hr

 

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe, uplaćeni iznos je bespovratan. Prijavljenog polaznika može zamijeniti druga osoba.

Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.