Okusi Francuske by Kuhinjica

80,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 23.4.2024. od 17:15 do 21:00

Prijave do: 22.4.2024.

U suradnji s projektom Dvije pizze organiziramo radionicu na kojoj možete naučiti kako pripremati tradicionalna francuska jela.

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Okusi Francuske vječiti su kulinarski klasik, kojemu svi težimo.

No ako vam se ponekad prhko tijesto raspadne prije nego dođe do kalupa, a musseom biste mogli gletati zidove, onda je ovo radionica za vas.

Naučite kako napraviti savršeno prhko tijesto s bogatim nadjevom od slanine i vrhnja, kokoš koja pliva u aromatičnom vinskom umaku i prozračni čokoladni mousse.

Na radionici ćete naučiti raditi:

  • quiche lorraine
  • coq au vin
  • mousse au chocolate

Za vrijeme radionice posluživat će se kokteli s Lillet aperitivnim vinom.

Za dodatna pitanja o sadržaju radionice i izvedbi, možete se javiti na kuhinjica@kaleo.hr.

O PREDAVAČICAMA

Naše predavačice Kristina i Ana, poučit će vas izradi savršenih delicija s okusom Francuske. Prije nekoliko godina upoznale su se baš u kuhinji. Tada su shvatile da si odgovaraju poslovno i privatno, a krajem prošle godine došle su na ideju da pokrenu Dvije pizze – projekt koji objedinjuje kuhanje za manja okupljanja ili događaje (privatne večere, rođendani, djevojačke, team bulding), manji catering i održavanje kulinarskih radionica. Jedna od njih je upravo Okusi Francuske.

ULAZNICE

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe, uplaćeni iznos je bespovratan. Prijavljenog polaznika može zamijeniti druga osoba.

Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.