Nauči napraviti brze i zdrave obroke s Martinom Linarić 19.01.2023.

48,00 74,00 

Cijena:  48,00 eura za jednu osobu 

74,00 eura kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 18.01.2023.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a 

Vrijeme: 19.01.2023. 18 – 21 h 

Sigurno se često nađete u situaciji da ste na poslu, želite jesti nešto kvalitetno i ”zdraviju varijantu” obroka ali dostava to baš i ne nudi! Onda je pravo vrijeme da naučite kako napraviti zdrav i ukusan obrok kojeg uvijek možete spremiti za varijantu ”to go” i da i kad niste kod kuće jedete nutritivno bogate, zdrave i ukusne obroke, a koje mogu jesti i svi vaši ukućani jer okusom im neće moći odoljeti!

Cijena:  48,00 eura za jednu osobu 

74,00 eura kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 18.01.2023.

OPIS

Uvijek kada smišljamo nove obroke želim da su brzo gotovi, ukusni i zdravi to su moja 3 nepisana uvjeta koja se moraju poklopiti da bi moj obrok bio savršen i zadovoljio sve moje potrebe kako ukusne tako i nutritivne a upravo tome želim podučiti i vas. Stoga, na radionici nije da ćemo samo kuhati već ćete dosta naučiti o pravilnoj prehrani te kako bi ona zapravo trebala izgledati

Pokazati ćemo vam da zdrava prehrana može biti itekako ukusna, a da ne potrošite čitavo bogatstvo na namirnice i da ne morate po namirnice potegnuti u Zanzibar. I ono najvažnije da iz prehrane ne izbacujete ništa, ma da ste u raznim medijima čitali kako treba izbaciti masu namirnica kako bismo bili zdravi e pa upravo vas želim naučiti da nije poanta u izbacivanju već u pripremi, kombinacijama i naučiti koliko je to zapravo meni potrebno.

Sve obroke raditi ćemo od namirnica koje su i svakodnevno u upotrebi, možda vas upoznati sa nekim novim namirnicama za koje vjerujem da ste čuli, ali jednostavno ne znate šta bi s njima napravili i kako zapravo u kratko vrijeme možete spremiti savršene obroke za vas i vašu obitelj…

 

Na radionici ćemo spremati:

  • Brze i ukusne doručke (4 kom)
  • Brzi ručak koji može jesti i cijela moja obitelj (3 kom)
  • Večera koja može biti i ručak (3 kom)
  • Zdrava slastica – jer kome s vremena na vrijeme nije potrebno nešto slatko bez šećera 

 

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

 

ULAZNICA 

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice. 

 

OTKAZIVANJE 

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica. 

 

Dodatne informacije

cijena-radionice

Dvije osobe, Jedna osoba