Kuhanje u paru pod maskama – 28.2.2022.

53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 28.02.2022., ponedjeljak

Vrijeme: 18:00h

Cijena: 400 kn

Broj polaznika: max 9 parova

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

 

Fašnik je u tijeku – poklade, a mi smo spojili dvije savršene prigode: maskirajte se i dođite na kuhanje u paru. Sigurno ste oduvijek željeli naučiti spravljati savršene krafne! Sada je prilika da to i naučite, a najuspješnije maskiranom paru poklanjamo poklon bon za kupovinu u Enzita trgovini!

Poklade su savršen termin za proučavanje tradicijskih hrvatskih fašničkih recepata dok krafne rastu. Zato smo za vas pripremili menu u kojem ćete se okušati u spravljanju:

  • Šarene salate sa špekom
  • Pečenih kobasica s kiselim zeljem i hrskavim krumpirom
  • KRAFNI s dva okusa

 

Kuhanje u paru znači da jedna ulaznica vrijedi za 2 osobe, a cijene ulaznice je 400,00 kn.

Radionica se održava 28.2. u 18:00 sati u Enzita Kitchen Studiju u paviljonu 14a Zagrebačkog velesajma.

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.