Kuhanje u paru pod maskama – 28.2.2022.

53,09  (400,01 kn)

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 28.02.2022., ponedjeljak

Vrijeme: 18:00h

Cijena: 400 kn

Broj polaznika: max 9 parova

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

 

Fašnik je u tijeku – poklade, a mi smo spojili dvije savršene prigode: maskirajte se i dođite na kuhanje u paru. Sigurno ste oduvijek željeli naučiti spravljati savršene krafne! Sada je prilika da to i naučite, a najuspješnije maskiranom paru poklanjamo poklon bon za kupovinu u Enzita trgovini!

Poklade su savršen termin za proučavanje tradicijskih hrvatskih fašničkih recepata dok krafne rastu. Zato smo za vas pripremili menu u kojem ćete se okušati u spravljanju:

  • Šarene salate sa špekom
  • Pečenih kobasica s kiselim zeljem i hrskavim krumpirom
  • KRAFNI s dva okusa

 

Kuhanje u paru znači da jedna ulaznica vrijedi za 2 osobe, a cijene ulaznice je 400,00 kn.

Radionica se održava 28.2. u 18:00 sati u Enzita Kitchen Studiju u paviljonu 14a Zagrebačkog velesajma.

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kuhanje u paru pod maskama – 28.2.2022.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)