Galetta s Marijom Pršom by Kuhinjica – 15.2.2024.

80,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a 

Vrijeme: 18:00 – 21:00

Marija Prša dvadesetjednogodišnjakinja je zaljubljena u slastičarstvo koja se već sada moze pohvaliti zanimljivim slatkim stažom. Nakon završene srednje škole za slastičara i rada u Dubravkinom putu u Zagrebu, svoj talent je dalje usavršavala u Parizu u skoli Ecole Ducasse, a nakon toga u restoranu Coda u Berlinu.

 

Cijena: 80 eura za jednu osobu

Na radionicu se možete prijaviti do 13.2.2024.

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

OPIS

Svima su dobro poznate klasične pite i tartovi.  Mi cemo se posvetiti galettama, njihovoj rođakinji. Galete su nesto izmedju tarta i pite, ali još jednostavnije. Pripremaju se takodjer od prhkog tijesta, ali bez kalupa. Okruglo tijesto se razvalja po papiru za pečenje, u središte se stavi nadjev preko kojeg se samo poklope vanjske stranice tijesta.

 

Na radionici ćete raditi:

  • Slatku galettu (promjer 20cm)
  • Slanu galettu (promjer 20cm)
  • Naučiti razliku izmedju pite, tarta i galette

 

Doma ćete ponijeti:

  • Dvije galette promjera 20cm.

 

Za dodatne upite, možete se javiti na kuhinjica@kaleo.hr

ULAZNICA 

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice. 

 

OTKAZIVANJE 

Ako prijavljeni polaznik ne dođe, uplaćeni iznos je bespovratan. Prijavljenog polaznika može zamijeniti druga osoba.

Enzita event j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.