VALENTINOVO – Francuska večer kuhanja u paru 14.02.2022.

53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 14.02.2022., ponedjeljak

Vrijeme: od 18 do 21h.

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 10.02.2022. do 23:59 ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Ljubav ide kroz želudac, tako barem kažu. Pa s tome mišlju, pozivamo sve zaljubljene i voljene parove da povedu svoju drage polovice i zajedno kuhaju, s ljubavlju.

Francuska je poznatija u gastronomiji prema određenoj finoći prirodnih, bogatih okusa, te kombinaciji jela koja zajedno stvaraju nezaboravna kulinarska iskustva. A često ju povezuju upravo s ljubavi i romantikom. Zato ne čudi da je Pariz dobio “drugi“ naziv – grad ljubavi.  A što je to tako romantično u Francuskoj osim francuskog poljupca i koja se tu ljubavna poveznica krije, možete saznati na samoj kulinarskoj radionici. 😊

Što sve ova ulaznica uključuje?

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo


Tijek kulinarske radionice

Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica (“Francuski začin, hrvatski način“) koju je upravo ljubav spojila s Francuzom, današnjim mužem. Rado će podijeliti s vama svoju strast prema francuskoj kuhinji i dati vam razne savjete oko jela koja ćete kuhati, ali i šire. A čuti ćete i koje zanimljive priče iz prve ruke.

Francuski meni koji će vas sljubiti:

  1. Predjelo: Salade de cheuvre chaud
  2. Glavno jelo: Pačja prsa na kremi od mrkve uz kuhane mahune
  3. Desert: Gateaux de coeur

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i francuskoj atmosferi koja će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve.

Kraj radnog tjedna pun je pogodak  za opušteno kuhanje u dvoje. Zato izvedite sebe i drugoga te uz ugodno raspoloženje kuhajte u paru na francuski način s autentičnim ugođajem, atmosferom i jelima. Obične večeri su dosadne, počastite se udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Vive l’ amour!

 

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

 

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.