Vučena tijesta s Dvije pizze by Kuhinjica

60,00 100,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 27.05.2024. od 17:15 do 21:00

Prijave do: 26.05.2024.

U suradnji s projektom Dvije pizze organiziramo radionicu na kojoj možete naučiti kako pripremati 3 jela s vučenim tijestom.

Cijena: 60,00 EUR 1 osoba

100,00 EUR 2 osobe

SKU: N/A Kategorija:

Opis

U suradnji s projektom Dvije pizze organiziramo radionicu na kojoj možete naučiti kako pripremati 3 jela s vučenim tijestom.

 

Opis

Ako niste od razvlačenja tijesta i prije nego dođete do faze mazanja nadjeva vaše tijesto izgleda kao paukova mreža, dođite nam na radionicu vučenog tijesta.

Naučite koja je vrsta brašna najbolja za savršeno glatko vučeno tijesto, kako znati da vam je tijesto spremno za razvlačenje i pripremite najukusnije nadjeve za burek, štrukle i savijaču, a pritom da vam svi ne iscure van.

Na kraju radionice ćemo degustirati sva jela kako biste mogli usporediti samu teksturu tijesta i okuse, a ostatak hrane nosite doma da se pohvalite ukućanima pa ponesite posudice za hranu.

 

Na radionici ćete naučiti raditi:

 

  • vučeno tijesto
  • burek s junetinom
  • štrukle sa sirom
  • štrudlu s višnjama i umakom od vanilije

 

O PREDAVAČICAMA

Naše predavačice Kristina i Ana, poučit će vas izradi savršenog vučenog tijesta. Prije nekoliko godina upoznale su se baš u kuhinji. Tada su shvatile da si odgovaraju poslovno i privatno, a krajem prošle godine došle su na ideju da pokrenu Dvije pizze – projekt koji objedinjuje kuhanje za manja okupljanja ili događaje (privatne večere, rođendani, djevojačke, team bulding), manji catering i održavanje kulinarskih radionica.

ULAZNICE

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe, uplaćeni iznos je bespovratan. Prijavljenog polaznika može zamijeniti druga osoba.

Enzita event j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.