SUSHI MAJSTOR – 08.11.2022.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 21 sat

S našim stručnim timom naučite izraditi razne sushi rolice i razviti vještinu motanja rolica te uživati u plodovima Vašeg rada

Cijena: 400,00 kn za jednu osobu

600,00 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 03.10.2022. ili do popunjavanja kapaciteta.

Kategorija:

Opis

Obožavaš jesti sushi, no dosta ti je obilaženja restorana ili naručivanja dostave? Želiš se okušati u pripremanju sushija za sebe i svoju ekipu? Odlično! Ova radionica je baš za tebe!

Riža, riba, povrće, začini, plodovi mora…To su sastojci za dobar sushi, ali osim njih potrebna je i vještina koju ćemo ti mi prenijeti.

Pripremanje ovog tradicionalnog japanskog jela od sirove ili dimljenje ribe te kuhane riže začinjene octom, može se činiti kompliciranim, ali naš tim će se potruditi sve objasniti i naučiti te kako da uživaš u svom sushiju kod kuće.

NA RADIONICI ĆETE NAUČITI:

  • Pravilno odabrati vrstu riže i pripremiti je za kuhanje
  • Pravilno skuhati rižu
  • Rezati ribu i povrće
  • Kako pravilno i uspješno složiti sastojke za savršen sushi
  • Kako postati pravi sushi majstor!

Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita kitchen studio j.d.o.o. zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.