SLATKA JESEN U ENZITI – 26.10.2022.

37,16 

SLATKA JESEN U ENZITI – 26.10.2022.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 17 do 20h

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

I ova jesen donosi nam radionicu sirovih slastica kroz koju će vam Marina Brekalo već tradicionalno zasladiti listopad i pokazati koliko sezonsko voće i povrće može biti kreativni dio najukusnijeg deserta.

 

OPIS:

Svi ljubitelji slatkih, a zdravih užitaka, ako ste u fazi istraživanja, a sviđa vam se tema raw slastica, ova radionica je apsolutni pogodak za  vas!

Slastice u malo drugačijem izdanju, a što je najvažnije, vrlo zdrave i ukusne. Slastice u kojima možete beskonačno uživati, ne misleći o ničemu. Može li bolje od toga?

Zato, želite li bezbrižno zadovoljiti želju za slatkim, s Marinom Brekalom doživjet ćete pravi slatki spektakl! Marina Brekalo, poznatija kao vegan food blogerica (Brekalicious), toliko dobro barata sa sirovom hranom da od nje izlaze samo čudesne kreacije. A jedna od njih su sirove slastice, njezina specijalnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnima.

Slastice ćemo izraditi od orašastih plodova, suhog voća i slasnog sezonskog voća i povrća.

  •  Pita od jabuka
  • Zlatni brownie
  • Jesenji slatki zalogaj
  • Torta Kraljica jeseni

Na radionici ćete naučiti:

Pripremajući sirove slastice proći ćemo kroz sve faze pravilne izrade; od namakanja, ispiranja, cijeđenja, blendanja i usitnjavanja do hlađenja, rezanja i dekoriranja.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

 

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.