Radionica Aperitivo Italiano s Dino Zukić-Jaković by Kuhinjica 12.4.

80,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 18:00 – 20:00

Cijena: 80€

 

Dobrodošli na našu radionicu “Aperitivo Italiano”! Ovdje ćemo vas provesti kroz šarmantni svijet talijanske kulture ispijanja pića, uz fokus na klasične koktele i aperitive.

Kroz našu interaktivnu radionicu, istražujemo nastanak i povijest Milano-Torina, kultnog koktela koji je nositelj aperitivo kulture i njegovih inačica poput Negronija i Americana.

Upoznat ćemo svijet amara – gorko-slatkih biljnih likera koji bude apetit. Kroz priču o njihovoj povijesti, proizvodnji i raznolikim okusnim profilima, otkrivamo zašto su postali neizostavni dio talijanske kulture.

Osim toga, pozabavit ćemo se s aromatiziranim vinima i njihovim stilovima te ćemo naučiti kako ih koristiti u kreiranju osvježavajućih pića.

Pripremite se za jedinstveno iskustvo koje će probuditi sva vaša osjetila i ispuniti vas talijanskim duhom aperitiva!

 

Na radionici ćete raditi

  • Milano-torino i njegove inačice (Negroni, Americano)
  • Dvije varijacije Spritz koktela
  • Upoznavanje svijeta amara i aromatiziranih vina
  • Naučiti trikove kako koristiti navedene sastojke za izradu osvježavajućih pića

 

O predavaču:

Dino Zukić-Jaković, poznatiji kao Pićence, djeluje na  hrvatskoj barskoj sceni već gotovo desetljeće. Iskustvo je stjecao na poznatim lokacijama diljem Hrvatske, uključujući Swanky Monkey Garden, Aperitivo bar, Dežman mini bar, Laganini lounge bar i Grand Park Hotel. Dino se nedavno vratio iz Copenhagena gdje je imao priliku razvijati svoje vještine u  jednom od najboljih barova na svijetu, Ruby Baru, koji se smjestio među top 100 barova na globalnoj razini.

Sa svojim umijećem i strašću prema koktelima i mješanim pićima, Dino je sudjelovao na nekoliko natjecanja i kreirao više od 20 različitih menija, koji odražavaju njegovu kreativnost i stručnost. Iako radi dobra pića, njegova prava snaga leži u stvaranju nezaboravnih iskustava za svoje goste, osiguravajući da svaki gutljaj bude poput čarolije koja poziva na ponovno iskustvo.

Kategorija: