Praline sa Marijom Pršom by Kuhinjica 23.2.2024.

60,00 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 18:00 – 21:00

U suradnji sa brandom vrhunske belgijske čokolade Callebaut  i tvtkom Ribili te uz vodstvo mlade slastičarke Marije Prše organiziramo radionicu na kojoj možete naučiti raditi praline. Naučite temperirati čokoladu, kako napraviti karamelu te još puno toga.

Cijena: 60 eura za jednu osobu

Na radionicu se možete prijaviti do 22.2.2024.

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

OPIS:

Čokoladne praline spadaju među najomiljenije čokoladne poslastice. Njihov predivan izgled već na prvi pogled mami osmijeh, a posebno kada ih probamo i osjetimo što se nalazi unutra.

Praline su delikatni slatkiši sastavljeni od čokolade i raznih punjenja, obično napravljenih od kombinacije čokolade, mlijeka, šećera, maslaca, orašastih plodova ili voća. Ovi slatkiši su popularni diljem svijeta i često se oblikuju u različite forme i okuse.

Doma ćete ponijeti 25 pralina koje ste sami izradili.

 

Na radionici cete raditi:

  • Temperiranje čokolade
  • Izradu praline
  • Kako napraviti karamelu
  • Temperiranje kakao maslaca za bojanje kalupa

 

Za dodatne upite, možete se javiti na kuhinjica@kaleo.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe, uplaćeni iznos je bespovratan. Prijavljenog polaznika može zamijeniti druga osoba.

Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.