Pizza večer – 18.3.2022.

46,45 66,36 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 21 sat

Cijena: 350,00 kn za jednu osobu

500 kn za dvije osobe (kuhanje u paru)

Kratki opis:

Opis radionice slijedi u nastavku.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr.

Na radionicu se možete prijaviti do 17.3.2022.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Ako još niste našli savršen recept za tijesto za pizzu, ako tražite najbolju tehniku pečenja domaće pizze, onda je ovo radionica za vas. Na radionici ćete naučiti izrađivati pizzu kao pravi pizza majstori na čemu će vam mnogi pozavidjeti.

NA RADIONICI ĆETE NAUČITI:

  • Tehniku miješenja tijesta za najbolju pizzu
  • Izraditi svoj umak za pizzu
  • Kako pripremiti nadjev
  • Kako u svojoj kućnoj pećnici dobiti savršenu pizzu

Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

 

NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.