Opis
Pinca je prekrasan slatki uskrsni kruh, neizostavni dio blagdanskog stola. Svojim okusom i svježinom osvaja svakoga tko ga proba, a raznolikost dodataka i sastojaka čini ovaj kolač prekrasnim dodatkom uz popodnevnu kavu ili čaj ne samo za Uskrs nego uvijek kada želite nešto fino, meko, ukusno i iz vlastite pećnice za zasladiti dan.
Na radionici ćete naučiti:
- Kako uspješno zamijesiti pincu
- Kako dodaci poput grožđica ili kandiranog voća utječu na dizanje tijesta
- Kako adekvatno ispeći pincu
- Kako prilagoditi uvjete pečenja ovisno o izgledu kolača
- Kako je servirati i čuvati
Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr
ULAZNICA
Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.
OTKAZIVANJE
Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.
Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.
NAPOMENA COVID 19
Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita