PINCA – Slatki uskrsni kruh – 4.4.2022.

33,18 53,09 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 21 sat

S našim stručnim timom naučite izraditi pincu korak po korak, razvijte vještinu miješanja tijesta te uživajte u mirisima koji će se širiti iz naših pećnica.

Cijena: 250,00 kn za jednu osobu

400 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 3.4.2022.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Pinca je prekrasan slatki uskrsni kruh, neizostavni dio blagdanskog stola. Svojim okusom i svježinom osvaja svakoga tko ga proba, a raznolikost dodataka i sastojaka čini ovaj kolač prekrasnim dodatkom uz popodnevnu kavu ili čaj ne samo za Uskrs nego uvijek kada želite nešto fino, meko, ukusno i iz vlastite pećnice za zasladiti dan.

Na radionici ćete naučiti:

  • Kako uspješno zamijesiti pincu
  • Kako dodaci poput grožđica ili kandiranog voća utječu na dizanje tijesta
  • Kako adekvatno ispeći pincu
  • Kako prilagoditi uvjete pečenja ovisno o izgledu kolača
  • Kako je servirati i čuvati

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.


OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.


NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita