Jesenske raw slastice by Marina Brekalo 06.10.2021.

26,54 

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 06.10.2021., srijeda

Vrijeme: od 18 do 21h

Cijena: 200 kuna

Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Prijaviti se možete do 05.10.2021. do 23:59h

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Svi ljubitelji slatkih, a zdravih užitaka, ako ste u fazi istraživanja, a sviđa vam se tema raw slastica, ova radionica je apsolutni pogodak za  vas!

Slastice u malo drugačijem izdanju, a što je najvažnije, vrlo zdrave i ukusne. Slastice u kojima možete beskonačno uživati, ne misleći o ničemu. Može li bolje od toga?

Zato, želite li bezbrižno zadovoljiti želju za slatkim, s Marinom Brekalom doživjet ćete pravi slatki spektakl! Marina Brekalo, poznatija kao vegan food blogerica (Brekalicious), toliko dobro barata sa sirovom hranom da od nje izlaze samo čudesne kreacije. A jedna od njih su sirove slastice, njezina specijalnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnima.

 

 Što ćete raditi na radionici?

 

Za sve vas koji ste skloniji eksperimentiranju i otkrivanju novih okusa sirovih slastica. Kako nam je stigla jesen, stigle su sa njom i dobrobiti koje se mogu fino iskoristiti.

Marina će vam pokazati i kroz dugogodišnje iskustvo, savjete dobro vas upoznati sa sljedećim sirovim kreacijama koje daju onaj predivan dašak jeseni koji svi priželjkujemo;

  • Pita od šljiva
  • Torta od mrkve i jabuke
  • Štrudla od buče
  • Jesenski mousse

Radionica je namijenjena svima koji žele znati nešto više o sirovim slasticama, možda izbrusiti već stečeno znanje ili onima koji već sada skupljaju ideje za blagdane. 😊 Kod nas, kako već znate, vrijedi ona stara; sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete. I naravno, svi ćete uživati u ovim nevjerojatnim okusima!

 

Veganski stil života gradila sam postepeno kroz godine. Nisam odmah bila sjajna, ali nije me obeshrabrilo da idem dalje i učim svaki dan na novoj grešci ili novom uspjehu. Danas kada imam prilično opsežno iskustvo u pripremanju hrane biljnog porijekla, i dalje sebe vidim prvo kao učenika koji uvijek istražuje i otkriva nešto novo.“  Marina Brekalo

Zasladite si radni tjedan i opustite uz jesenske čari slatke raw kuhinje!

 

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio uvijek se iznova raduje novim licima, dobroj atmosferi, edukativnom kuhanju, a sve to nezamislivo je bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebali biste se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.