Japanska večer kuhanja u paru 01.10.2021.

53,09  (400,01 kn)

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 01.10.2021., petak

Vrijeme: od 18 do 21h

Cijena: 400 kuna (za jedan par)

Broj polaznika ograničen: maksimalno 10 parova po radionici

 Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

 Prijaviti se možete do 30.09.2021. do 23:59h ili do popunjenosti (biti će naznačeno)

POPUNJENO

Kategorija:

Opis

Kraj radnog tjedna pun je pogodak  za opušteno kuhanje u dvoje, bilo da nekome poklonite ili jednostavno izvedete sebe i drugu osobu! Ovoga puta timski kuhate u sklopu japanske kuhinje koja ima specifičnu tehniku jela posvećenu prirodnim bojama i okusima hrane koja se uvelike štuju. Japanci snažno vjeruju u poslovicu “ono ste što jedete“ i zato jako paze na ravnotežu i svježinu namirnica koje unose u organizam.

 

Što sve ova ulaznica uključuje?

 

  • kuharsku radionicu od tri slijeda menija za dvije osobe
  • 3 sata zabave, opuštenog kuhanja i novog iskustva
  • sve namirnice i piće
  • opremu i pribor za kuhanje
  • recepte
  • stručno vodstvo

 

 

Tijek kulinarske radionice

Kulinarsku radionicu će izvoditi svestrana Ivana Perić Rabhi, gastro blogerica koja će vam iz prve ruke prenijeti umijeće japanskih tehnika i upoznati vas malo više sa domaćim, tradicionalnim japanskim jelima koji se pretežito sastoje od riže, miso juhe i tri jela (često mesa ili ribe, povrća i kiselih jela). Hrana je jedan od najboljih načina za učenje o kulturi i odličan je način za doživjeti nešto novo. Steknite svoje prvo japansko iskustvo zajedno s nama!

Pripremat ćete tradicionalan japanski meni od tri slijeda:

  1. Predjelo: Miso juha
  2. Glavno jelo: Sushi – Maki, Uramaki i Hosomaki
  3. Desert: Matcha palačinke s dodatcima

 

Predviđeno je da kuhate dva sata, a ostalih sat vremena uživate u hrani koju ste timski pripremili i japanskoj atmosferi koja će vas na trenutak odvesti u te daleke krajeve.

Obične večeri su dosadne, zato se počastite udvoje novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju.

 

Veselimo se vašem dolasku i novim kulinarskim druženjima! 良い食欲

 

Napomena – COVID 19

 

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

 

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.