Opis
Dobrodošli na našu eclairs radionicu.
Što učimo:
- osnove kuhanog tijesta – kako napraviti i ispeći choux tijesto
- craquelin – radimo craquelin koji daje hrskavost tijestu a možete ga i bojati kako bi eclairs bili još atraktivniji
- mascarpone krema – radimo osnovnu mascarpone kremu koju možete obogatiti raznim aromama i koristiti u drugim slasticama
- punjenje od maline
- osnove slastičarske kreme – učimo kako skuhati osnovni recept za slastičarsku kremu kojom punimo chouquettes
Što radimo:
- eclairs s kremom od bosiljka i malinama
- chouquettes s kremom od vanilije
Za dodatne upite, možete se javiti na info@kaleo.hr
ULAZNICA
Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu.
Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.
OTKAZIVANJE
Ukoliko prijavljeni polaznik ne dođe uplaćeni iznos je bespovratan. Prijavljenog polaznika može zamijeniti druga osoba.
Enzita kitchen studio j.d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni.