Opis
OPIS
Obožavate miris friško pečenih domaćih buhtli, ali nikako da se odvažite napraviti ih?
Upravo zato je ova radionica savršena za vas! U opuštenoj atmosferi i uz čašicu vina naučiti ćete kako pravilno napraviti dizano tijesto, koje brašno koristiti i na koji način aktivirati kvasac.
Naučite trikove uz koje će i vaša kuhinja mirisati po domaćim kolačima.
Na radionici ćemo napraviti buhtle punjenje orasima (ili džemom) i rolice s cimetom (cinnamon rolls) prelivene šećernom glazurom.
Na kraju radionice ćemo degustirati sve što smo napravili i ispekli, a ono što ostane možete uzeti sa sobom kako bi se pohvalili ukućanima i prijateljima novu vještinu koju ste naučili.
Ponesite posudice za hranu.
O PREDAVAČU
Naša predavačica Spomenka stručnjak je za izradu svih vrsta slastica. Osim što je radila kao glavna slastičarka u jednom zagrebačkom restoranu, izdala je i knjigu „Slatki vremeplov“, kuharicu koja sadrži 100 recepata slastica nadahnutih Međimurjem. Sada je pokrenula i ove kuharske radionice da podijeli svoje znanje direktno sa svima vama.
RAČUN OBRTA
HR4323400091160787688
Slatke radosti, obrt za usluge i trgovinu, vl. Spomenka Ladić, Zagreb, Grabešćak 1B