Dan žena u Enziti – Besplatna radionica 08.03.2022.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Datum: 08.03.2022.

Vrijeme: od 18 do 20 h

Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Kategorija:

Opis

Kako drukčije obilježiti dan naših ljepših polovica nego u zajedničkom druženju uz koktele i raw food. Mislimo da nema boljeg načina za proslaviti Međunarodni dan žena od ovoga, a u cilju nam je da se svaka žena osjeća ugodno i opušteno, dok sve druge svakodnevne obveze i brige ostavlja po strani. Drage žene, utorak je vaš dan i iskoristite ga baš onako kako i zaslužujete!

A što konkretno radionica uključuje?

  • cijeđenje sokova iz Hurom sokovnika
  • pripremu raw fooda
  • opremu i pribor za izradu delicija
  • recepte
  • stručno vodstvo
  • obilje smijeha i prijateljsku atmosferu

 

Tijek radionice

Prilikom dolaska dočekat će vas kokteli kao piće dobrodošlice. Naše ljubazno i stručno vodstvo pokazat će vam postupak pripreme raw fooda, koju ćete s guštom spremati, a s još većim užitkom konzumirati. Nesumnjivo, čeka vas dva sata opuštene i “ženske” atmosfere koja je svima itekako potrebna.

Povedite prijateljicu, počastite se besplatnom kulinarskom radionicom i posvetite dan sebi u opuštenom okruženju, a pritom naučite pripremati slatke delicije koje ćete garantirano pripremati i nadalje u svoje slobodno vrijeme.

Neka Dan žena bude upravo to, dan posvećen samo vama, daleko od uobičajene svakodnevnice i stresa.

Za sudjelovanje je potrebno prijavit se putem e-mail adrese info@enzita.hr ili na kontakt brojeve: 01 2086 086; 095 2086 086.

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Otkazivanje

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.
Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu ulaznicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.